Blog rímskokatolíckeho kňaza

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Len jedno upozornenie

pre budúcich diskutujúcich na mojom blogu...

Rozhodol som sa, že na commenty k článkom budem reagovať len vtedy, ak diskutujúci bude autorizovaný. Dôvod? Nakoľko je net virtuálnym svetom mnohých možností, je tiež aj príležitosťou k nedobrým úmyslom. Ja osobne po skúsenostiach sa im chcem vyhnúť. Nebudem sa púšťať do verbálnych prestreliek, nebudem odpovedať na commenty, ktoré budú výsmechom na moju osobu - ako kňaza, RKC, jej učenie a tradíciu...

Viem, že na nete sa môže jedna osoba vydávať pod viacerými neautorizovanými nickmi a tým bude chcieť dosiahnúť svoje - to už vie tá osoba, čo je to... Preto to neberte ako neúctu. Kto bude chcieť debatovať, môže sa autorizovať - ja to budem robiť tiež - hoc doteraz som to pri odpovediach na svojom blogu niekedy nerobil. A tiež budem zvažovať, ako budem či nebudem odpovedať.

Ďakujem Vám za porozumenie.

PS: Ak v budúcnosti by ste videli, že články na mojom blogu majú čas napísania neskoro v noci - verte, že ich v noci nepíšem. Mám rád spánok aj ja. Pripravujem si články dopredu s odstupom najmenej 6 hodín, čo ste si už mohli všimnúť.

Nová rubrika - Úvod do sveta Biblie - je venovaná Biblii a tomu, čo s ňou súvisí. Budú v nej články o Starom a Novom zákone, vysvetlenia určitých nejasností či protirečení, pochopenia zmyslu Biblie v jej rôznych pohľadoch. Je to na pokračovanie. Túto rubriku pochopiteľne môže čítať kto chce. Už som z nej odpovedal na tému - Bože môj, Bože môj, prečo si ma opustil. Je knihou s názvom Otvárali nám Písma - Úvod do sveta Biblie - W. Trutwin/J. Maga a Co., 1993.


Podnety | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    nevidím zmysel tohoto upozornenia...
    a tobôž nechápem, prečo je napísané dopredu...
    publikované: 01.08.2008 08:07:19 | autor: janusha (e-mail, web, autorizovaný)
  2. super kňaz Jozef..tak to ma byť..tak to robím aj ja..:)))
    a inak..Janusha..ja už na blogu nevidím zmysel v mnohom...
    ani v čudovaní sa nad nezmyselnosťou...
    publikované: 01.08.2008 08:09:43 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  3. janusha :))
    prajem pekný začiatok nového mesiaca August - ja v tom vidím zmysel - jednoduchá odpoveď - pripravujem si články dopredu - ako som písal v PS... mám aj iné povinnosti...
    publikované: 01.08.2008 08:29:31 | autor: knazJozef (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :)
    ďakujem za prianie
    publikované: 01.08.2008 14:52:40 | autor: janusha (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014